O Meni

Hajde da se upoznamo!

Ja sam Dimitrije, bavim se dizajnom i izradom web sajtova. Pročitajte moju priču i upoznajte se bolje sa mnom.

Kako je nastao JDesign?

Nakon usavršavanja mojih veština u okviru web dizajna i izrade sajtova, primetio sam da postoji manjak visokokvalitetnog dizajna i brendinga na domaćem tržištu. Dizajn mnogih firmi jednostavno nije po svetskim standardima i znao sam da mogu da stvorim nešto bolje. JDesign je nastao upravo tada, odlukom da pružim profesionalne, visokokvalitetne usluge dizajna svim firmama koje vide vrednost u tome.

Šta je Ideja JDesign studija?

Glavna Ideja je upravo stvaranje modernog dizajna koji je na svetskom nivou, a namenjen za naše tržište. Ja duboko verujemo u to da sve što svetsko tržište može da ponudi, naše može još bolje. Moj krajnji cilj bi bio da postavim novi standard za dizajn na tržištu i da pomognem svojim klijentima da se izdvoje od konkurencije. Pozivam vas da radimo zajedno!

Kako Dizajniram?

Moj dizajn proces prati specifične, odredjene korake koji služe da olakšaju komunikaciju, uspostave očekivanja i dostave najveću vrednost za vas.

priprema

1. Priprema

Prvo razgovaramo o projektu i o vašim željama. Želim da steknem jasnu sliku o projektu i vašim očekivanjima. U ovom delu procesa razmenićemo ideje o tome kako najbolje postići željeni cilj.

2. Dizajn

Nakon što imamo Ideju o projektu pred nama, dizajniram izgled i funkcionalnost. Taj proces obično kreće sa crno-belim skeletom sajta, kome se posle doda boja i udahne život. Tokom dizajn procesa aktivno komuniciramo u cilju pravljenja dizajna koji će se vama najviše dopasti.

dizajn
izrada

3. Izrada

Nakon odradjenog dizajna i forme sajta, krećem u web development i instaliram sav neophodan softver i stvaram stranice sajta jednu po jednu prateći dizajn i vaše želje.

4. Završni Detalji

Kada sve stranice budu gotove, delim sa vama gotov projekat i ako je neophodno vršim sitne izmene. Dalje postavljam sajt onlajn i radim SEO optimizaciju za Web pretraživače. Vaš sajt je sada Onlajn.

zavrsni

Koje alate i softver koristim?

Programi za dizajn

Koristim najbolje dizajn programe u industriji koji omogućavaju brzo i efikasno idejno rešenje za vaš brend. Za rasterski dizajn (fotografije, baneri, posteri i sl.) koristim Adobe Photoshop, za vektorski dizajn (logo, vizit kartice, ikonice, tipografija) Adobe Illustrator, a za UI/UX dizajn koristim Adobe XD.

Development softver

Koristim najpouzdanija rešenja za development koja su uskladjena vašim potrebama i veličini projekta. Kao CMS (Content management system) koristim Wordpress. Za manje projekte koristim Elementor, a za veće projekte custom WP development uz Php, Css, ili React uz SCSS.

Upoznajte me malo bolje!

Jdesign-logo-colorfull

Ljubav za Dizajn

Još kao mali, uvek sam bio privučen dizajnu. Bio sam posebno zainteresovan za kartografiju i logotipe, i obožavao sam proces dizajna. Ono što me je najviše privuklo dizajnu je činjenica da se stalno menja i da u svakom projektu uvek postoji prostor za inovaciju. Izuzetno sam se voleo da koncept dovedem do života kreativnim dizajnom. Ali dizajn je uvek bio moja druga ljubav, moja prva ljubav je bila matematika. Na prvi pogled, ove dve sfere mogu delovati kao da nemaju preklapanja, ali su zapravo duboko povezane. Obe zahtevaju veliku pažnju na detalje, veštine rešavanja problema i sposobnost da se misli apstraktno. Logički, strukturiran način razmišljanja koji zahteva matematika pokazao se neprocenjivo korisnim u procesu dizajna. Upravo spoj te dve discipline me je doveo do web developmenta.

Rad na Webu

Od kada se bavim dizajnom voleo sam da vidim dobar i vizuelno privlačan sajt, tako da sam ubrzo počeo da se interesujem za tehničku stranu izgradnje sajtova. Otkrio sam sposobnost da kreiram veb sajtove za druge ljude i video rast njihovih poslova iz prve ruke. Bilo je izuzetno zadovoljavajuće moći da pridonesem uspehu raznih projekata. Web je stvoren kao zajednički projekat i ima za cilj spajanje ljudi i njihovih ideja. Duboko verujem u tu moć saradnje i rada sa drugima u svrsi dostizanja punog potencijala zajedničkih ideja.

Upoznajte se i sa mojim Uslugama!

Moje usluge