Ivana Studio Shop

Internet prodavnica za prodaju vezova

Poseti sajt

Informacije o projektu

Pročitajte detaljne informacije o ovom projektu i posetite sajt.

O Klijentu

Ivana se bavi izradom i dizajnom vezova već dugi niz godina. Pokrenula je svoj prvi shop preko Etsy-ja i Facebook-a. Sada joj je bio potreban lični sajt za prodaju dizajna i šema za vezove. Naime sajt je trebao imati funkcionalnost shopa, tj prodavnice i integraciju sa Paypal-om. Mušteriji je isto tako bio potreban i Logo koji bi uspostavio identitet Brenda. Logo u sebi sadrži I i S, koje zajedno čine iglu i konac. Kao što možete videti, u dizajnu su korišćene blage boje koje su u skladu sa identitetom prodavnice.

O Cilju projekta

Prva stvar na naslovnoj strani je slider koji privlači pažnju potencijalnim mušterijama i upoznaje ih sa kvalitetom vezova koje mogu da očekuju. Mušterija je tražila mogućnost pretrage proizvoda po imenu, po kategorijama i po ceni. Sajt poseduje i mogućnost pravljenja akcija na odredjeno vreme i izmena cena, kao i menjanje valute. Takodje na sajtu kupci mogu praviti svoje naloge i liste želja, a i ocenjivati proizvode i ostavljati komentare na istim. Mušterija je tražila moderan dizajn koji prenosi poruku o kvalitetu vezova.

Website-home-image

Rezultat projekta

Kao što možete videti sajt je pun prelepo dizajniranih vezova i šema za vezove. Dizajn stranica i odabir boja donosi vizuelni sklad sa proizvodima i čini da sajt bude profesionalan i upadljiv. Sajt je lak za korišćenje i lak za navigaciju novim kupcima, a mogućnost pravljenja naloga i ostavljanja komentara uliva poverenje. Rezultat je čist, moderan sajt koji uliva prijateljski osećaj svim posetiocima.

Stranica O Nama

Website-page-image

Shop stranica

Website-page-image

Mobilno responzivan

Sajt je optimizovan za mobilne uredjaje. Svaka stranica ima poseban dizajn za potencijalne kupce koji gledaju sa mobilnog telefona ili tableta, a najbitnije je da Shop stranica izgleda podjednako dobro i da je podjednako laka za korišćenje i sa računara i sa mobilnog telefona.

Website-mobile-image Website-mobile-image Website-mobile-image

Pogledajte druge projekte