Sigma Shop

Internet prodavnica odeće

Poseti sajt

Informacije o projektu

Pročitajte detaljne informacije o ovom projektu i posetite sajt.

O Klijentu

Sigma Shop je jedan od mojih konceptualnih projekata, gde želim da prikažem svojim klijentima šta mogu uraditi za njih. Sigma Shop treba da predstavlja jednu modernu internet prodavnicu jakog Brenda. Ovaj sajt nije pravljen na zahtev, već iz moje mašte. Ovakav dizajn i sve funkcionalnosti možete tražiti od mene. Posetite sajt i uverite se u kvalitet dizajna, nadamo se da će vam se svideti.

O Cilju projekta

Naš cilj sa ovim projektom je bio da pokažem svojim potencijalnim klijentima kako može izgledati internet prodavnica. Uzeo sam najvažnije i najmodernije karakteristike E-commerce prodavnica i napravio svoj dizajn. Dosta pažnje je posvećeno na boje, font i dizajn elemenata sajta. Ujedno sam hteo pokazati moje sposobnosti u pravljenju velikih, složenijih internet prodavnica sa naprednim funkcijama.

Website-home-image

Rezultat projekta

Sajt poseduje Mega meni u hederu, različite futere za različite stranice, napredno filtriranje proizvoda na Shopu, mogućnost pravljenja naloga, newsletter sistem i sl. napredne funkcije. Minimalan i moćan dizajn uspostavlja identitet Sigma Brenda kao jedne od cenjenijih sportskih prodavnica. Rezultat je internet prodavnica koja će oduševiti kupce i oduvati konkurenciju.

Shop Stranica

Website-page-image

Stranica O Nama

Website-page-image

Mobilno responzivan

Od početne strane, shop-a, korpe i plaćanja, sve stranice su responzivne i izgledaju dobro i na mobilnim uredjajima i tabletima. Za shop stranu sam u ovom slučaju odlučio da prikazujem proizvode jedan po jedan i samim tim pokažemo kvalitet proizvoda potencijalnim kupcima. Najbitnije je da je navigacija sajta laka i intuitivna kako na kompjuteru tako i na mobilnim uredjajima.

Website-mobile-image Website-mobile-image Website-mobile-image

Pogledajte druge projekte

Portfolio-item-image

Ivana Studio Shop

Internet prodavnica za prodaju vezova

Pogledajte